haberler

Yeşilay İzmir Şube Başkanı Necmettin Gulak ziyareti 01.04.2022

01-04-2022
113

  • Yeşilay İzmir’den MÜSİAD İzmir’e Ziyaret
  • Yeşilay ve MÜSİAD, Bağımlılıkla Mücadele Edecek!

 

Yeşilay İzmir Başkanı Necmettin Gülak ve heyeti, MÜSİAD İzmir Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimini ziyaret ederek iş birliği alanlarını değerlendirdi.

 

Yeşilay İzmir Şubesi Başkanı Necmettin Gülak ve beraberindeki heyet, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) İzmir Şubesi Başkanı Bilal Saygılı ve yönetimine ziyaret gerçekleştirerek yürüttükleri çalışmaları anlattı ve iş birliği alanlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 

Yeşilay’ın bağımlılıklara karşı asırlık mücadelesine devam ettirdiğini belirten Gülak,  “Alkol, tütün, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılıkları mücadele alanlarımız. Kuruluşundan bugüne Yeşilay olarak, bağımlılıkla mücadele ederek gençlerimizi korumaya, milli ve manevi değerlerine bağlı, akıl ve beden sağlığı yerinde gençlerimizin yetişmesine katkıda bulunmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretimizde de MÜSİAD ile bağımlılıkla mücadelede birlikte atabileceğimiz adımları değerlendirdik. Başkan Bilal Saygılı, MÜSİAD nezdinde şehrimizde birçok faaliyeti yürütmesi açısından bizim için çok önemli bir paydaş.” dedi.

 

MÜSİAD İzmir’in Yeşilay’ın yürüttüğü çalışmaları takdire şayan bulduğunu ifade eden Saygılı ise “Biz de MÜSİAD ailesi olarak ekonomik sahadaki atılımımızı toplumsal hayatta sosyal sorumluluk projelerimizle taçlandırmaya şehrimize ve ülkemize katkıda bulunmaya gayret ediyoruz. İzmir’de bağımlılığın en önemli sorunlardan biri olduğunu biliyorum. Kendi medeniyet değerlerimizle gençlerimizi daha fazla buluşturmamız gerekiyor. Bağımlılıkla mücadelede Yeşilay’ın yanındayız, elimizden gelen desteği vermeye de hazırız. Toplumumuzun sağlıklı bireylerle geleceğe umutla bakmaları, gençlerimizin güzel yarınlara erişmesi bizim için her zaman değerlidir.” diye konuştu.