haberler

Nasıl İhracatçı Olunur, Nasıl İhracat Yapılır?

02-05-2019
Nasıl İhracatçı Olunur.pngNasıl İhracatçı Olunur-1.pngNasıl İhracatçı Olunur-2.pngNasıl İhracatçı Olunur-3.pngNasıl İhracatçı Olunur-4.pngNasıl İhracatçı Olunur-5.pngNasıl İhracatçı Olunur-6.pngNasıl İhracatçı Olunur-7.pngNas?l ?hracat?? Olunur-8.pngNasıl İhracatçı Olunur-9.pngNasıl İhracatçı Olunur-10.pngNasıl İhracatçı Olunur-11.pngNasıl İhracatçı Olunur-12.pngNasıl İhracatçı Olunur-13.png

Ege İhracatçı Birlikleri ile MÜSİAD İzmir Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu işbirliğinde "Nasıl İhracatçı Olunur, Nasıl İhracat Yapılır?" konulu seminer düzenlendi.

MÜSİAD İzmir Şubesi Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Yakup Dabak ve Başkan Yardımcısı Gökhan Temur'un açılış konuşmaları yaptığı programda, İhracatda başarılı iş adamlarının anlatımları kapsamında; Ege Deri ve Deri Mamulleri İhracatçıları Birliği Eski Başkanı Jak Galiko ve Kutlusan Genel Müdürü Hasan Büyükkutlu konuşma yaptı. Programda ayrıca Yönetim Kurlu Üyesi Hasan Aşık “İhracatta Dijital Pazarlama” bilgilendirme sunumu yaptı. Son olarak da EİB Uzmanları ihracata başlangıç ile ilgili teknik sunumların gerçekleştirildi.